Představujeme

Nejlepší parťák na cestách – to je nový AutoCare 3.0!

15.2.2024

Novinka AutoCare 3.0 je tu! Čím je AutoCare 3.0 výjimečný? Limit plnění až 300 000 Kč vám zaručí odtah i z těch nejvzdálenějších destinací. Délka sjednání je pouze na vás. V případě repatriace vašeho vozu vám poskytneme náhradní vůz až na 15 dní. AutoCare 3.0 nabízí jedinečnou autoasistenci pro všechny řidiče cestující mezi Českem a Slovenskem. Nehoda, porucha, vybitá baterie nebo dokonce krádež vozu? S novým AutoCare 3.0 nebudete doplácet a získáte špičkový servis.

Přečtěte si více

Společně k lepším zítřkům: naše CSR aktivity za rok 2023

19.12.2023

V naší firmě věnujeme velkou pozornost Corporate Social Responsibility (CSR) aktivitám, které realizujeme s cílem být iniciátory pozitivních změn. Snažíme se aktivně zapojit do projektů a aktivit, které mají pozitivní dopad na společnost a životní prostředí.  Tyto programy nejen posilují naši společenskou odpovědnost, ale také podporují sounáležitost a týmového ducha mezi kolegy. Jak vypadal náš rok 2023?  

Přečtěte si více

Wellness pobyty v Rakousku. Solné lázně a termální prameny kousek za hranicemi

9.11.2023

Zimní dovolená neznamená nutně jen lyže a zasněžené svahy. I v zimě je prostor i pro odpočinek a vzhledem k tomu, že to není vrcholná lázeňská sezóna, tím spíše si odpočinete. Pojďte s námi objevovat lázně a wellness v Rakousku. V Rakousku si můžete naordinovat solné lázně se špetkou turistiky i termály s trochou lyžování, a to vše autem a třeba jen na prodloužený víkend. Vyrážíme za odpočinkem jen kousek za hranice!

Přečtěte si více

Nejnákladnější položka každé nehody či poruchy v zahraničí? Repatriace vozu!

1.6.2023

S pojmem “repatriace” se můžete setkat v řadě situací. Ve světe pojištění je to nejčastěji přesun osoby nebo vozu zpět do domovské země. Většinou se tak repatriace pojí spíše s neveselými příběhy. Repatriovat lze tělo, pacienta, i vozidlo. A právě o repatriaci vozidla si dnes povíme. Je to totiž položka, která v případě nehody většinou ukousne největší kus z pojistného plnění.

Přečtěte si více

Nový TravelCare s krytím až 100 mega je tu!

29.5.2023

Cestovní pojištění TravelCare se dočkalo vylepšení a nabízí tak spoustu novinek. Cestovatelé si tak nyní mohou vybrat mezi variantou Basic, Standard a Premium. Dostupné jsou různé formy připojištění, které si lze jednoduše vybrat v našem online sjednávači. Nově také nabízíme roční variantu TravelCare pojištění. V rámci připojištění jsme přidali možnost storno zájezdu, spoluúčast při zapůjčení auta a nezapomněli jsme i na vašeho čtyřnohého kamaráda.  

Přečtěte si více

MotoCare – specializovaný asistenční program šitý na míru motorkářům

13.4.2023

Porucha motorky, defekt pneumatiky či nedostatek paliva – to potkalo snad každého motorkáře, který se se svou mašinou vydává na cesty. Tyto nečekané situace dokáží jinak pohodovou cestu hodně znepříjemnit. Často jsou s těmito událostmi spojené i finanční výdaje, např. opravy na místě, odtah či zajištění náhradního vozidla. Přesně pro tyto situace je tu asistenční program MotoCare.

Přečtěte si více

V domácí asistenci pomáháme s rozbitými spotřebiči, smlouvami i roji včel

15.3.2023

Domácí asistenci jako součást svého pojištění domácnosti má většina z nás. Veskrze ji máme spojenou se zabouchnutými klíči a to docela oprávněně. Požadavek na služby zámečníka patří skutečně mezi ty nejčastější. Málo ale není ani havárií a poruch spotřebičů. Nedílnou součástí každé domácnosti je dnes také technika, zejména pak stávkující technika a nezbytná elektřina. V domácí asistenci, ale nechybí ani konzultace od právníků. S čím vším se můžete na naši domácí asistenci obracet?

Přečtěte si více

CSR v Europ Assistance: komu pomáháme a proč

20.2.2023

V pracovní době pomáháme lidem v nouzi. Rádi ale věnujeme čas i peníze také těm, kteří sice nejsou v akutní nouzové situaci, ale mají to v životě těžké. V Europ Assistance podporujeme neziskové organizace a naši kolegové se ve volném čase účastní dobrovolnických nebo osvětových akcí. 

Přečtěte si více

Benefity, které ti udělají radost

15.2.2023

Když se dáš do řeči se zaměstnanci, zjistíš, že u nás nikdo nepracuje kvůli benefitům. MultiSport kartu, výhodnější tarif na volání, slevy na pojištění nebo stravenky však bereme jako milé přilepšení k výdělku. Zjisti, na jaké zaměstnanecké benefity se můžeš v Europ Assistance těšit.

Přečtěte si více

Jak jsme digitalizovali v roce 2022

25.1.2023

V loňském roce jsme udělali v otázce digitalizace asistence několik důležitých kroků kupředu. Vlajkovou lodí se v digitalizaci stala auto asistence. Skvělou práci v našem call centru odvedli virtuální agenti Eva s Tondou a nově se do situací na silnici zapojila i webová aplikace dRSA. Digitalizujeme ale i tam, kde to koncový zákazník nevidí. I naše oslovování dodavatelů se automatizovalo. Tak zkontrolujte své připojení a nakoukněte do digitalizace s námi.   

Přečtěte si více