50% sleva na cestovko TravelCare Chci slevu!
ikona x
Představujeme

Korfu: Zelený ostrov v Řecku pro nezapomenutelnou dovolenou

18.9.2024

Objevte půvab řeckého ostrova Korfu, který vás okouzlí zlatými plážemi, tyrkysovým mořem i krásnou přírodou. Náš průvodce vám ukáže, že ať už toužíte po relaxaci, dobrodružství nebo poznávání historie, Korfu má co nabídnout od jara až do podzimu. Připravte se na dovolenou plnou slunce, kultury a řecké pohostinnosti v jedné z nejoblíbenějších destinací Středomoří.

Přečtěte si více

Nejlepší parťák na cestách – to je nový AutoCare 3.0!

15.2.2024

Novinka AutoCare 3.0 je tu! Čím je AutoCare 3.0 výjimečný? Limit plnění až 300 000 Kč vám zaručí odtah i z těch nejvzdálenějších destinací. Délka sjednání je pouze na vás. V případě repatriace vašeho vozu vám poskytneme náhradní vůz až na 15 dní. AutoCare 3.0 nabízí jedinečnou autoasistenci pro všechny řidiče cestující mezi Českem a Slovenskem. Nehoda, porucha, vybitá baterie nebo dokonce krádež vozu? S novým AutoCare 3.0 nebudete doplácet a získáte špičkový servis.

Přečtěte si více

Společně k lepším zítřkům: naše CSR aktivity za rok 2023

19.12.2023

V naší firmě věnujeme velkou pozornost Corporate Social Responsibility (CSR) aktivitám, které realizujeme s cílem být iniciátory pozitivních změn. Snažíme se aktivně zapojit do projektů a aktivit, které mají pozitivní dopad na společnost a životní prostředí.  Tyto programy nejen posilují naši společenskou odpovědnost, ale také podporují sounáležitost a týmového ducha mezi kolegy. Jak vypadal náš rok 2023?  

Přečtěte si více

Wellness pobyty v Rakousku. Solné lázně a termální prameny kousek za hranicemi

9.11.2023

Zimní dovolená neznamená nutně jen lyže a zasněžené svahy. I v zimě je prostor i pro odpočinek a vzhledem k tomu, že to není vrcholná lázeňská sezóna, tím spíše si odpočinete. Pojďte s námi objevovat lázně a wellness v Rakousku. V Rakousku si můžete naordinovat solné lázně se špetkou turistiky i termály s trochou lyžování, a to vše autem a třeba jen na prodloužený víkend. Vyrážíme za odpočinkem jen kousek za hranice!

Přečtěte si více

Nejnákladnější položka každé nehody či poruchy v zahraničí? Repatriace vozu!

1.6.2023

S pojmem “repatriace” se můžete setkat v řadě situací. Ve světe pojištění je to nejčastěji přesun osoby nebo vozu zpět do domovské země. Většinou se tak repatriace pojí spíše s neveselými příběhy. Repatriovat lze tělo, pacienta, i vozidlo. A právě o repatriaci vozidla si dnes povíme. Je to totiž položka, která v případě nehody většinou ukousne největší kus z pojistného plnění.

Přečtěte si více

Nový TravelCare s krytím až 100 mega je tu!

29.5.2023

Cestovní pojištění TravelCare se dočkalo vylepšení a nabízí tak spoustu novinek. Cestovatelé si tak nyní mohou vybrat mezi variantou Basic, Standard a Premium. Dostupné jsou různé formy připojištění, které si lze jednoduše vybrat v našem online sjednávači. Nově také nabízíme roční variantu TravelCare pojištění. V rámci připojištění jsme přidali možnost storno zájezdu, spoluúčast při zapůjčení auta a nezapomněli jsme i na vašeho čtyřnohého kamaráda.  

Přečtěte si více

MotoCare – specializovaný asistenční program šitý na míru motorkářům

13.4.2023

Porucha motorky, defekt pneumatiky či nedostatek paliva – to potkalo snad každého motorkáře, který se se svou mašinou vydává na cesty. Tyto nečekané situace dokáží jinak pohodovou cestu hodně znepříjemnit. Často jsou s těmito událostmi spojené i finanční výdaje, např. opravy na místě, odtah či zajištění náhradního vozidla. Přesně pro tyto situace je tu asistenční program MotoCare.

Přečtěte si více

V domácí asistenci pomáháme s rozbitými spotřebiči, smlouvami i roji včel

15.3.2023

Domácí asistenci jako součást svého pojištění domácnosti má většina z nás. Veskrze ji máme spojenou se zabouchnutými klíči a to docela oprávněně. Požadavek na služby zámečníka patří skutečně mezi ty nejčastější. Málo ale není ani havárií a poruch spotřebičů. Nedílnou součástí každé domácnosti je dnes také technika, zejména pak stávkující technika a nezbytná elektřina. V domácí asistenci, ale nechybí ani konzultace od právníků. S čím vším se můžete na naši domácí asistenci obracet?

Přečtěte si více

CSR v Europ Assistance: komu pomáháme a proč

20.2.2023

V pracovní době pomáháme lidem v nouzi. Rádi ale věnujeme čas i peníze také těm, kteří sice nejsou v akutní nouzové situaci, ale mají to v životě těžké. V Europ Assistance podporujeme neziskové organizace a naši kolegové se ve volném čase účastní dobrovolnických nebo osvětových akcí. 

Přečtěte si více

Benefity, které ti udělají radost

15.2.2023

Když se dáš do řeči se zaměstnanci, zjistíš, že u nás nikdo nepracuje kvůli benefitům. MultiSport kartu, výhodnější tarif na volání, slevy na pojištění nebo stravenky však bereme jako milé přilepšení k výdělku. Zjisti, na jaké zaměstnanecké benefity se můžeš v Europ Assistance těšit.

Přečtěte si více