Benefity, které ti udělají radost

Benefity, které ti udělají radost

Když se dáš do řeči se zaměstnanci, zjistíš, že u nás nikdo nepracuje kvůli benefitům. MultiSport kartu, výhodnější tarif na volání, slevy na pojištění nebo stravenky však bereme jako milé přilepšení k výdělku. Zjisti, na jaké zaměstnanecké benefity se můžeš v Europ Assistance těšit.

 

Slevy na pojištění nebo odtahovku

První kategorie zaměstnaneckých benefitů se týká služeb, které Europ Assistance poskytuje. Jako náš kolega získáš se slevou produkty:

  • AutoCare,
  • MotoCare,
  • TravelCare,
  • a MediCare.

Zjednodušeně řečeno se jedná o asistenci na cestách, když se ti porouchá auto, motorka nebo si třeba způsobíš úraz v zahraničí.

Levněji využiješ i služeb našich dodavatelů. Třeba náhradní vůz, odtahovku nebo služby, které patří do tzv. home assistance (např. instalatér, zámečník).

Za zvýhodněných podmínek uzavřeš pojištění domácnosti, nemovitosti nebo cestovko u naší mateřské firmy Generali Česká pojišťovna – výše slevy se občas změní, ale počítej s desítkami procent oproti běžným zákazníkům.

Mezi oblíbené benefity u nás patří MultiSportka nebo pojištění domácnosti za zvýhodněnou cenu.

 

Levnější volání a MultiSportka – pro tebe i blízké

Jako zaměstnanec můžeš pro osobní účely využívat firemní tarif od O2. Buď pod firemní smlouvu převedeš své stávající číslo, nebo od nás dostaneš číslo nové. Výhodnější volání a data umožníme i dvěma tvým blízkým.

Pro sebe i své nejbližší můžeš zřídit i MultiSport kartu. Díky ní máš zvýhodněný vstup na partnerská sportoviště – posilovny, jógová studia, masérny, badmintonové haly atd.

 

Stravenky i jazykové kurzy

Za každou klasickou odpracovanou směnu získáš stravenku v hodnotě 130 Kč. Pokud dokončíš směnu delší než 10 hod., zvýší se hodnota stravenky na 150 Kč (u krátkých směn do 6 hod. je to 65 Kč).

V Europ Assistance používáme tzv. stravenkové karty, takže s sebou nemusíš tahat papírové kupóny.

Pokud se chceš zlepšit v jazycích nebo se naučit novou řeč, usnadníme ti to. Zkušení lektoři z jazykové školy u nás totiž vyučují skupinové kurzy:

  • angličtiny,
  • němčiny,
  • francouzštiny
  • a italštiny.

Jako zaměstnanec hradíš pouze symbolických 200 Kč měsíčně, což podle našich kolegů funguje jako skvělá motivace.

 

5 týdnů dovolené, 2 sick days a den na dobrovolnictví

V Europ Assistance budeš mít o týden dovolené víc, než nařizují zákony. Ze zkušeností kolegů vyplývá, že s 5 týdny už v klidu zvládneš 2 delší dovolené ročně. Třeba v létě u moře a o jarních prázdninách vyrazíš na hory.

Pokud se doma potřebuješ vyležet z virózy nebo se ti udělá před prací špatně, máš jako zaměstnanec na plný úvazek k dispozici 2 placené sick days – oficiálně se tomu říká zdravotní volno.

Den placeného volna ročně dostaneš i na pomoc v neziskové či obecně prospěšné organizaci. Nehraje roli, jestli tě zajímá ekologie, lidská práva, péče o starší nebo zvířata.

 

Body v kafeterii

A pak je tady online kafeterie od firmy benefity.cz. Dostaneš přístup a každý měsíc ti tam personální oddělení nahraje body, které využiješ třeba na sportování, cestování, kulturu nebo nákup v lékárně.

Měsíčně dostaneš určitý bodový základ a k tomu můžeš získat další bonusy – třeba jako odměnu za dobře odvedenou práci, kterou pochválí některý ze zákazníků, nebo za doporučení nového kolegy.

 

Nárok na benefity máš po dokončení zkušebky

Tohle je informace, která tě asi nepřekvapí. Stejně to má nastavené většina zaměstnavatelů. Ale chceme, aby bylo od začátku jasno – nárok na benefity máš až po dokončení zkušební doby. V naprosté většině případů to znamená po 3 měsících od nástupu.

A ještě jedna formalita. Nabídka benefitů se často aktualizuje, proto v článku popisujeme jen některé z nich a představujeme základní principy.