Nejlepší parťák na cestách – to je nový AutoCare 3.0!

AutoCare 3.0 autoasistence

Novinka AutoCare 3.0 je tu! Čím je AutoCare 3.0 výjimečný? Limit plnění až 300 000 Kč vám zaručí odtah i z těch nejvzdálenějších destinací. Délka sjednání je pouze na vás. V případě repatriace vašeho vozu vám poskytneme náhradní vůz až na 15 dní. AutoCare 3.0 nabízí jedinečnou autoasistenci pro všechny řidiče cestující mezi Českem a Slovenskem. Nehoda, porucha, vybitá baterie nebo dokonce krádež vozu? S novým AutoCare 3.0 nebudete doplácet a získáte špičkový servis.

 

K čemu autoasistence slouží?

Autoasistence poskytuje komplexní pomoc v situacích, kdy vaše vozidlo jednoduše nefunguje z důvodu nehody, poruchy, defektu pneumatiky nebo třeba ztráty klíčků. Domluvíme vám odborného mechanika, odtah, náhradní dopravu, ubytování nebo opravu na místě po celé Evropě. Na žádost klienta zajistíme i případnou ekologickou likvidaci vozidla. Jednoduše je to parťák do nepohody, na kterého se můžete na vašich cestách spolehnout.

 

Máme pro Vás 30% slevu na

novinku AutoCare 3.0 s kódem auto30.

Čím je nový AutoCare 3.0 jednoduše výjimečný?

  • Bezkonkurenční krytí až do výše 300 000 Kč na jednu událost
  • Sjednat si můžete pojištění od 1 dne do 365 dnů jak v České republice a Slovensku, tak po Evropě, přesně pro termín vaší dovolené
  • Umožníme vám pokračovat v cestě a zároveň vám zajistíme repatriaci vozidla.
  • Výběr ze dvou možností: Komfort nebo Premium
  • Pomoc při nehodě, poruše, defektu pneumatiky, krádeži i indispozici řidiče
  • Odtah vozidla do servisu
  • Pojištění pneumatiky až do 5 000 Kč
  • Náhradní ubytování až na 7 dní
  • Zapůjčení náhradního vozidla až na 15 dní
  • Zajištění odvozu vozidla včetně posádky zpět do ČR
  • Pomoc při ztrátě, zalomení a zabouchnutí klíčů

 

 

Proč je AutoCare 3.0 potřeba?

Kvalitní asistence je zárukou klidu i v krizových případech, kdy vaše auto vypoví službu. Máte povinné ručení. Samozřejmě, aby ne! Součástí povinného ručení bývá i asistenční služba. Věřte ale, že její plnění bývá opravdu v nejnutnějším minimu. Ve snaze snížit částku povinného ručení na co nejnižší, je asistenční služba jedna z položek, kde se spíše šetří, její plnění tak často nestačí ani na odtah do domovského servisu a už vůbec ne na repatriaci vozu ze zahraničí. 

Je jedno, jestli nejde nastartovat, vybili jste si baterku nebo jste zalomili klíče. AutoCare 3.0 řeší všechny případy a šetří vaše nervy. Stres je o to větší, když se vám nepříjemnost stane v zahraničí. Domluvit si odtah, sehnat spolehlivého technika a servis, když neznáte jazyk a zjistit veškeré podrobnosti o opravě, je někdy nadlidský úkol. AutoCare 3.0 se ale o vše postará, funguje 24/7 a vše lze vyřídit online nebo po telefonu. Sjednejte si AutoCare 3.0 ještě dnes, máme pro vás 30% slevu.

 

Máme pro Vás 30% slevu na

novinku AutoCare 3.0 s kódem auto30.