Nový TravelCare s krytím až 100 mega je tu!

Nový TravelCare s krytím až 100 mega je tu!

Cestovní pojištění TravelCare se dočkalo vylepšení a nabízí tak spoustu novinek. Cestovatelé si tak nyní mohou vybrat mezi variantou Basic, Standard a Premium. Dostupné jsou různé formy připojištění, které si lze jednoduše vybrat v našem online sjednávači. Nově také nabízíme roční variantu TravelCare pojištění. V rámci připojištění jsme přidali možnost storno zájezdu, spoluúčast při zapůjčení auta a nezapomněli jsme i na vašeho čtyřnohého kamaráda.  

 

100 mega je dost 

Našim klientům pomáháme řešit každodenní situace v oblasti cestování, a proto se nová verze TravelCare dočkala spousty vylepšení, které klientům na pár kliknutí pomohou sjednat pojištění, která odpovídá jejich potřebám. Rozšířili jsme nabídku TravelCare o tři různé varianty, tedy Basic, Standard a Premium. Každá z těchto variant nabízí jiný rozsah pojistného plnění. Například v rámci pojištění léčebných výloh pro variantu Basic je limit plnění až 5 milionů korun, pro Standart je to 30 milionů korun a Premium varianta vychází na 100 milionů korun. Vyberou si ti, kterým stačí kvalitní pojištění, ale i náročnější cestovatelé, kteří v případě nouze dostanou tu nejexkluzivnější péči.  

 

Sjednejte si naše cestovní pojištění TravelCare ještě dnes. 

 

Možnost ročního pojištění 

Díky naší kalkulačce si každý rychle vypočítá cenu a může si tak během pár minut zvolit vhodné pojištění. Potom si už jednorázové nebo roční pojištění, kam má namířeno, termíny cesty, kolik lidí cestuje, výběr vhodné varianty Basic, Standard, či Premium a nesmíme zapomenout na různá připojištění, které jsme nově přidali. 

 

Připojištění k TravelCare

Nový TravelCare nabízí možnost sjednání si různých variant připojištění. S pojistným plněním 100 000 Kč si můžete sjednat asistenční služby AutoCare. Již od 57 kč se lze připojistit v rámci rizikových sportů. Chystáte se vyrazit za hranice, kde vás čekají pracovní povinnosti? Pro vás je tu připojištění manuální práce

Nově jsme také přidali možnost storno poplatků, spoluúčasti v rámci zapůjčení auta a mazlíčka. V jakém případě tyto připojištění využijete? Storno poplatky slouží pro případ zrušení cest z důvodu nemoci, úrazu a jiných nepříjemností. My Vám zaplatíme 80 % vzniklých storno poplatků, např. z ceny zájezdu, letenek a ubytování, a to až do výše sjednaného limitu plnění. 

Spoluúčast- zapůjčení vozidla je tu pro všechny, kteří se nechtějí stresovat v rámci půjčení auta nebo motorky. Limit pojistného plnění je v tomto případě až 30 000 Kč. Připojištění mazlíček je možností, jak dopřát kvalitní zdravotní péči i svému čtyřnohému kamarádovi. V případě akutního onemocnění či úrazu vašeho psa nebo kočky, uhradíme vaše náklady na veterinární léčbu v zahraničí s limitem plnění až do výše 20 000 Kč.

 

Sjednejte si naše cestovní pojištění TravelCare ještě dnes.