MotoCare – specializovaný asistenční program šitý na míru motorkářům

Asistence pro motorky MotoCare | Europ Assistance

Porucha motorky, defekt pneumatiky či nedostatek paliva – to potkalo snad každého motorkáře, který se se svou mašinou vydává na cesty. Tyto nečekané situace dokáží jinak pohodovou cestu hodně znepříjemnit. Často jsou s těmito událostmi spojené i finanční výdaje, např. opravy na místě, odtah či zajištění náhradního vozidla. Přesně pro tyto situace je tu asistenční program MotoCare.

Víte, kdo vám pomůže, pokud se ocitnete s motocyklem v nouzi?

Možná si říkáte, že povinné ručení vám v nouzi pomůže? Opak ale může být pravdou. Co dělat, když vaše povinné ručení žádnou asistenční službu nenabízí, limit finančního plnění je nedostačující nebo vůbec událost nekryje?

Europ Assistance přichází s nabídkou asistenčního programu šitého na míru motorkářům. Program MotoCare navazuje na úspěšnou řadu služeb Europ Assistance pro osobní auta, a přináší klientům komfort rychlého zajištění pomoci na cestách a vysoký limit plnění v případě nenadálé události.
 

Asistence ušitá motoristům na míru

Poskytování služeb v programu MotoCare se vztahuje na nehodu, poruchu, defekt pneumatiky, nedostatek paliva, vybití baterie či případnou krádež motocyklu. Kromě klasických služeb pomoci technika v místě události nabízí MotoCare unikátní možnost odtahu do servisu dle přání zákazníka nebo zapůjčení náhradního vozidla.


 

S čím mi MotoCare pomůže?

•    Postará se o mě v případě nehody i poruchy.
•    Odtáhne mi motocykl do vzdálenosti 100 km (v ČR).
•    Zajistí pomoc, když mi dojde palivo, ale i když píchnu pneu. 
•    Pokud událost nastane v zahraničí, odveze moji motorku včetně posádky zpět do ČR do místa, které si zvolím.
•    Zajistí a uhradí pronájem náhradního vozidla na 5 dní.
•    To vše do nově navýšeného limitu 50 000 Kč.

MotoCare si sjednám na pár kliknutí online na stránce produktu.