AutoCare - váš nejlepší parťák na tuzemské i zahraniční silnice

AutoCare - váš nejlepší parťák na tuzemské i zahraniční silnice

Máme tu hlavní dovolenkovou sezónu. Všichni vyjíždí k vodě, na výlety, na chatu a na dovolenou. V letních měsících sedají za volant i slavnostnější řidiči. Odpadají nehody vlivem špatných podmínek, přibývají nehody vlivem nepozornosti a také poruchy. Pojďme se podívat na to, v čem vám může posloužit a pomoci auto asistence, proč je to v dnešní době téměř nezbytný spolucestující, a proč se vydat na cesty třeba s naší auto asistencí AutoCare.

 

Co je to auto asistence?

Jaký je rozdíl mezi pojištěním a auto asistencí? Zatímco pojišťovně dáváte vědět po nehodě, auto asistence s vámi “hasí” problém přímo na místě. Je to auto asistence, kterou si můžete zavolat, když potřebujete pomoct s rezervou, když se vám na parkovišti vybije baterka, když natankujete naftu do benzínového motoru, když necháte klíče v zamčeném autě a dalších celkem běžných situacích. Jestliže například po nehodě zůstane vaše auto nepojízdné, nemusíte googlovat nejbližší odtahovku, ale auto asistence vám pošle smluvního partnera, se kterým má sjednané ceny za odtah. 

Máte povinné ručení. Samozřejmě, aby ne! Součástí povinného ručení bývá i asistenční služba. Věřte ale, že její plnění bývá opravdu v nejnutnějším minimu. Ve snaze snížit částku povinného ručení na co nejnižší, je asistenční služba jedna z položek, kde se spíše šetří, její plnění tak často nestačí ani na odtah do domovského servisu a už vůbec ne na repatriaci vozu ze zahraničí. 

 

 

Co všechno asistence pokrývá?

Auto asistence je tu pro každý “den blbec”. Ať už vaše auto zůstane po nehodě nepojízdné u vozovky, nenastartuje, klíčky zůstanou v autě, zamrznou vám dveře od auta (ano, to se děje i ve městech), špatně natankujete, nebo stovky jiných problémů, můžete volat auto asistenci. Naši auto asistenci AutoCare můžete využít také skrze webovou aplikaci. Pomoc si tak zavoláte na pár kliknutí. Aplikace vás bezchybně lokalizuje a nemusíte absolvovat žádné čekání na lince. Všechny rutinní záležitosti se řeší v aplikaci v průměru za tři minuty, což je o polovinu méně, než na lince. Rekordně rychlý zásah loňského roku trval od objednání v aplikaci po nahození baterie klienta 7 minut a 33 vteřin. 

 

Náš AutoCare

•  Asistence na silnici, odtažení nebo úschova vozidla.

•  Zapůjčení auta, zajištění náhradní vlakové dopravy nebo ubytování.

•  Zajištění repatriace vozidla a vaši přepravu zpět do ČR.

•  Oprava pneumatiky nebo příspěvek na novou.

•  Krytí až do výše 100 000 Kč. 

 

 

České versus zahraniční silnice

Naši asistenci AutoCare si můžete sjednat pro tuzemské i evropské silnice. Zatímco na českých silnicích ji nejvíce ocení ti, kdo jezdí pravidelně, nebo sdílí auto v rodině - asistence se totiž váže na vozidlo, nikoli na řidiče, asistenci na evropské silnice by měl zvážit opravdu každý, kdo se chystá na dovolenou za hranice. Nejdražší položkou každé pojistné události na silnicích v zahraničí totiž bývá repatriace vozidla, neboli jeho doprava zpět do země. Pojistné plnění AutoCare je 100 000 korun a stačí na přepravu auta ze všech běžných dovolenkových destinací v Evropě. AutoCare lze sjednat na měsíc nebo na rok. Vše vyřídíte online ještě dnes a hned můžete vyrazit na cesty. Cestujte s těmi nejlepšími parťáky. 

 

Nejlepší parťáci na cestu?

Letos nabízíme nově asistenční kombo - AutoCare na evropské silnice a cestovní pojištění TravelCare ve výhodném balíčku. Spolucestující je třeba vybírat vždy pečlivě.

 

Sjednejte si balíček služeb AutoCare ještě dnes.