Autem na dovolenou k moři? Nezapomeňte na pojištění

Autem na dovolenou k moři? Nezapomeňte na pojištění

Cestovní horečka je v plném proudu a stále více Čechů usedá za volant, balí kufry a vydává se za letním dobrodružstvím. Dvě třetiny z nich navštíví, stejně jako minulý rok, zahraniční destinace. Bez čeho se letos na vašich cestách neobejdete? Proč nestačí pouze modrá kartička, plná nádrž a dálniční známka pro vaši pohodovou dovolenou?

 

Proč modrá kartička v zahraničí nestačí

I přes to, že jako občané Evropské unie máte nárok na zdravotní ošetření v zahraničí, tak je mnoho limitací, kdy modrá kartička nestačí a zdravotní péče je zpoplatněná. Často se tak děje v akutních případech, kdy jste převezeni do nejbližšího nemocničního zařízení, které může a nemusí být soukromé. Taková léčba na soukromé klinice v Portugalsku vás může vyjít v přepočtu na stovky tisíc korun. Modrá kartička také nekryje repatriace aneb návrat do země původu. Evropský průkaz zdravotního pojištění (EHIC) tedy rozhodně nenahrazuje cestovní pojištění.

My to víme a pro všechny cestovatele máme několik variant cestovního pojištění TravelCare. Pokud plánujete v klidu polehávat s drinkem na pláži a nebudete opouštět svůj resort, tak vám varianta Basic naprosto postačí. Pro ty, co se rádi vydají za dobrodružstvím objevovat nové zážitky, jsou tu varianty Standard a Premium s krytím až 100 milionů korun. Protože my víme, že 100 mega je dost. Milovníci adrenalinu mohou také využít naše připojištění, v případě, že si chtějí zaplavat se žraloky, skočit bungee jumping nebo se zdokonalit ve wakeboardingu.

 

Máme pro Vás 20% slevu na cestovko TravelCare se slevový kódem leto23.

 

 

Cestovko i pro děti 

Také jste slyšeli o tom, že v případě pojištění rodiče se pojistka vztahuje na dítě? Tak to je mýtus! Cestovní pojištění se vždy sjednává na konkrétní osobu. Proto nezapomeňte pojistit celou vaši rodinu. V konečném důsledku je to pár korun navíc a pro Vás klid v duši. 

 

 

Autem jedete?

V zápalu plánování si všech výletů a nákupu nezbytností, nezapomeňte také na pojištění auta. Nechcete přece zůstat viset někde u Mostaru s nepojízdným autem. Náš balíček AutoCare je tu pro všechny řidiče, kteří jsou rádi připraveni na vše. Vyřešíme za vás poruchu, defekt pneumatiky, odvoz auta zpět do Česka, popřípadě zajistíme i náhradní ubytování. Bude o vás i o vaši rodinu postaráno. Nabízíme totiž vysoké pojistné plnění ve výši 100 000 Kč, a to se na cestách opravdu hodí.

 

 

A co pejsek Charlie?

S námi se nemusíte bát ani o svého čtyřnohého kamaráda! Máme totiž připojištění mazlíček, které hradí veterinární péči v akutních případech i v zahraničí. S námi tak získáte kvalitní zdravotní péči i pro vaše mazlíčky.

 

 

Na co tedy nezapomenout?

Když to tak všechno shrneme, tak se určitě neobejdete bez našeho pojištění Travelcare. Pokud se na cestu vydáte autem, balíček AutoCare je tou pravou volbou. Také je potřeba myslet na cestovní pojištění pro vaše další spolucestující, ať už to jsou děti nebo domácí mazlíčci. Pro snadné sjednání nabízíme TravelCare a AutoCare ve výhodném balíčku a vy tak jedním nákupem pokryjete všechna rizika. Nově pro vás máme 20% slevu na cestovko TravelCare, využijte kód leto23.

 

Máme pro Vás 20% slevu na cestovko TravelCare se slevový kódem leto23.