Vracíme se s AutoCare na Slovensko a spouštíme tam nový web

Vracíme se s AutoCare na Slovensko a spouštíme tam nový web

Po dvouleté pauze se Europ Assistance vrací na Slovensko se službou AutoCare. Nabízíme zde stejné služby a výhody jako v Česku a vezeme s sebou jedno z nejvyšších pojistných plnění na slovenském trhu. Řidičky a řidiči ze Slovenska si také vše o našich službách mohou přečíst na novém webu. 

 


“Oblíbenost naší AutoCare a dobré zkušenosti v Česku byly hlavní motivací nabídnout službu po více než dvou letech i slovenským řidičům. Pár novinek přinášíme. Jednou z nich je krytí až do výše 4 000 eur, což je jedno z nejvyšších na slovenském trhu,” říká obchodní ředitel Europ Assistance Lukáš Soural. I na Slovensku budou řidičky a řidiči těžit z postupující digitalizace našich služeb. “Věříme, že možnost snadno a bez telefonátu na call centrum objednat zásah skrze webovou aplikaci, bude na Slovensku stejně oblíbený, jako u nás,” potvrzuje Lukáš Soural, obchodní ředitel Europ Assistance.

 

Po dvou letech k sousedům s lepší nabídkou

Defekt pneumatiky, vybitá baterie, nedostatek pohonných hmot - to jsou opravy, které dokáže centrála zajistit na místě a řidič může pokračovat v cestě. Pokud dojde k nehodě, či poruše, která vyžaduje odtah, zajistíme a přistavíme náhradní vozidlo, nebo domluvíme náhradní ubytování. Pokud není možné vozidlo do 12 hodin opravit, zajistíme jeho odtah zpět na Slovensko až do limitu, což stačí na odtah z Francie i Norska. Naši operátoři jsou i slovenským klientům k dispozici nonstop, aby poradili a pomohli v jakékoliv situaci. Jezdíme bezpečně a s vámi, i na Slovensku.