Vítězství ve světové soutěži Care League

Care League vítězství

První místo ve světové soutěži Care League patří našemu českému týmu, který vybojoval zlatou medaili s projektem Travel Assistance Digital Webapp. Této soutěže se zúčastnilo 334 týmů a celkově 2 400 zaměstnanců ze všech koutů světa. O vítězství rozhodla odborná porota v Paříži. O první místo se český tým dělí i s francouzským týmem.  Přečtěte si krátký rozhovor s Lucií Štichovou, Helenou Moniukovou a Pavlem Vernerem, kteří stojí za tímto vítězstvím.

 

Jaké jsou vaše první dojmy po získání prvního místa v celosvětové soutěži? Čekali jste takový úspěch?  

Helena: Mám velkou radost.Tipovala jsem, že bychom se mohli umístit v TOP 3, ale o vítězství jsem si netroufala ani na chvíli přemýšlet.

Pavel: Pro mě je to velké překvapení, velmi si to cením, zvláště když bylo přihlášených tolik dobrých projektů.

Lucie: Nečekala jsem takový úspěch, doufala jsem v TOP 8.

 

Jak výhody přináší Travel Assistance Digital Webapp zákazníkům?

Helena: Základní informace o své pojistné události mohou pohodlně vyplnit skrze online formulář na svém mobilním telefonu. Je to rychlejší než telefonický hovor s operátorem.

Pavel: Klient je schopný odeslat nějaká data o události v předstihu, hovor pak trvá kratší dobu, a i celkové vyřízení události je rychlejší.

Lucie: Klient nečeká lince, ušetří za hovorné, v případě jednoduchých událostí klient nemusí s koordinátorem vůbec mluvit.

 

Co chystáte do budoucna za nové projekty?

Helena: V letošním roce chceme více rozpracovat náš soutěžní projekt Travel Assistance Digital Webapp. Přinést zákazníkům kvalitnější a uživatelsky přívětivější webovou aplikaci.

Pavel: Chtěli bychom rozjet digitalizace v rámci cestovní asistence naplno. Ať už se jedná o další verzi Travel Assistance Digital WebApp, tak i aplikaci eClaims pro zajištění likvidace a zpětného proplacení.

Lucie: Realizaci kompaktního řešení online hlášení pro dodavatele, externí callcentrum a klienty, zároveň doufám, že tento rok stihneme vykopnout i schválený projekt Automatického ověření ošetření.

 

Care League je iniciativa Europ Assistance, jejímž cílem je ocenit ty nejlepší lokální aktivity týkající se zákaznické zkušenosti a hodnot Europ Assistance.