S čím vám pomůže zdravotní asistence?

zdravotní asistence

Zdravotní asistence patří k těm méně běžným asistenčním službám. Když se vám porouchá auto, voláte asistenci, když si zabouchnete doma klíče, voláte asistenci, když onemocníte, můžete ji volat také. Pokud tedy zdravotní asistenci máte. Vy ale přece máte svého praktika, tak k čemu přesně tato služba je? Vysvětlíme a věříme, že na konci textu budete mít alespoň krátký seznam těch, komu by se mohla hodit. 

 

MediCare - naše zdravotní asistenční služba vám kryje záda v případě nemoci nebo úrazu. Je to tedy opět služba, která pomáhá řešit problém, když nastane. Konkrétně vám zajistí odborné poradenství, finanční pomoc v případě dlouhodobé hospitalizace i organizační pomoc, protože když do chodu rodiny zasáhne nemoc, je to ještě větší chaos než obvykle. 

 

Lékař na telefonu

Ne každý má ochotného praktického lékaře ke konzultaci po telefonu. Přiznejme si, že pokud se dovoláme, je to obvykle ten lepší případ. Pokud máte zdravotní asistenci, můžete na zdravotní asistenční linku volat 24 hodin denně a sedm dní v týdnu. Můžete využít poradenství v jakékoli oblasti. Není to jen linka pro stav nouze. Samozřejmě, že telefonická konzultace, je “jen” telefonická konzultace, ale lékař vám i tak může navrhnout postup a doporučit odborná pracoviště, kam je dobré se obrátit, a jak postupovat. 

 

zdravotní asistence

 

Užitečná nejen pro seniory

Zajištění dopravy k lékaři, hrazení nadstandardních ubytování ve zdravotních zařízeních, hrazení ubytování, pokud děláte doprovod dítěti, finanční náhrada při delší hospitalizaci. To vše jsou služby, které ocení nejen klienti seniorského věku, ale také a zejména rodiče v produktivním věku. Není vyšší manažerské pozice než rodič. Školy, školky, kroužky, zápasy, soutěže - to vše dokáže nemoc jednoho z rodičů zkomplikovat více, než nemoc samotného dítěte. S čím vám může zdravotní asistence pomoci? Jednou týdně dokážeme zorganizovat například nákupy za vás, MediCare vám pomůže i s příspěvkem na ošetřovatelskou péči, nebo doplatky na léky.

 

zdravotní asistence

 

Krása bydlení mimo město

Útěk z města má i pár stinných stránek, které jsme výměnou za klid a přírodu obvykle ochotni překousnout. V moment nemoci či úrazu, se ale mohou stát vcelku podstatnou komplikací. Naše zdravotnická asistence proto poskytuje i dopravu do práce či doprovod k lékaři, což se zvlášť v případě rekonvalescence po úrazu hodí. Užitečné je to nejen pro ty mimoměstské, ale i pro ty, kdo jsou ve velkých městech zvyklí na cestování hromadnou dopravou, nebo třeba na sdíleném kole. 

 

Pro koho se zdravotní asistence hodí?

Pro koho je zdravotní asistence určena? Pro všechny, kdo chtějí mít jistotu, že “mají komu zavolat”. Pro všechny, jejichž delší pracovní neschopnost je velkou komplikací pro chod celé domácnosti. Pro všechny, kdo už se necítí nejmladší. Pro všechny, kdo mají rádi nadstandardní služby. Pro všechny, kdo chtějí jistoty pro sebe a své okolí. Pro všechny, kdo ví, že zdraví není samozřejmost. Nejste si jistí, zda se vám tahle služba vyplatí? Její cena je srovnatelná s ročním předplatným časopisu a rozhodně toho v nouzi umí víc.

zdravotní asistence