Call centra Conectart nově pomáhají Europ Assistance s péčí o zákazníky

conectart

Europ Assistance zahájila spolupráci s největším provozovatelem kontaktních center v České republice – společností Conectart. Po úspěšném outsourcingovém startu v rámci technické auto asistence odbavují operátoři Conectartu hovory pro řešení asistence klientům v zahraničí, asistenci v domácnostech a zdravotní pomoc. Vyřizují také telefonáty v rámci kampaně monitorující zákaznickou spokojenost.

 

„Europ Assistance je významným hráčem na trhu. Ročně odbaví celosvětově milióny asistenčních případů a působí v desítkách zemí po celém světě s přímým zastoupením, přičemž zajišťuje služby po celém světě. V roce 2022 česká Europ Assistance pomohla klientům ve 157 zemích. Jsme rádi, že využívá našich outsourcingových služeb. Spolupráci, která odstartovala loni v červnu, neustále prohlubujeme. Pro Europ Assistance denně vyřídíme kolem 250 hovorů, v sezóně i více,“ řekl Petr Studnička, generální ředitel společnosti Conectart.

Operátoři Conectartu se v současné době podílí na odbavování hovorů zákazníků ve čtyřech hlavních oblastech asistenčních služeb – automobily, zdraví, cestování, domácnost a rodina. Jejich úkolem je zjistit potřebné informace, případně pomoct s vyplněním formuláře a předat událost dál. „Nejaktuálnější službou, kterou pro Europ Assistance outsourcujeme, je zjišťování zákaznické spokojenosti při řešení nejrůznějších životních situací,“ dodal Studnička.

 

Conectart

Conectart již více než 10 let poskytuje komplexní služby kontaktního centra českým i zahraničním zákazníkům. Ve svém portfoliu má řadu významných společností, například Samsung, Vodafone, MND, Českou spořitelnu, AmRest nebo SAZKAmobil. Conectart vznikl spojením společností Informační linky a Direct Communication. V roce 2017 akvíroval další kontaktní centrum Quality Brands. Sloučením těchto společností vznikl největší poskytovatel služeb v oblasti „Business Process Outsourcing“ (BPO) v České republice, kde v současné době pracuje přes 1 400 zaměstnanců. Společnost Conectart a.s. patří do portfolia fondu GPEF III ze skupiny Genesis Capital. Více na www.conectart.cz.