Auto Opat – náš nový exkluzivní dodavatel náhradních vozidel

Auto Opat – náš nový exkluzivní dodavatel náhradních vozidel

Zapůjčení náhradního vozidla je v případě silniční asistence oblíbenou službou. V okamžiku, kdy je vozidlo klienta nepojízdné z důvodu nehody nebo poruchy, je využití náhradního vozidla mnohdy jedinou možností, jak se dopravit do cíle cesty. Jsme proto velmi potěšeni, že se naše dodavatelská síť v oblasti náhradních vozidel rozšířila o dalšího významného partnera – Auto Opat.

Společnost Auto Opat působí na trhu již 29 let a své jméno nese hrdě po zakladateli panu Richardu Opatovi. Pan Opat se oblasti zapůjčování osobních vozů začíná věnovat začátkem devadesátých let. V roce 1996, již pod jménem Auto Opat, zaměstnává dva pracovníky. Firma nejprve působí ve skromných nájemních prostorách na Rohanském ostrově, poté v suterénu rodinného domu na Praze 8. 

Důležitým milníkem je na přelomu tisíciletí zakoupení vlastního objektu, který má sloužit právě účelům podnikání – garáží v Legerově ulici. Autopůjčovnu následně doplnil servis, který získává v roce 2006 autorizaci značky Škoda. Firma dále rozšiřuje svou působnost o prodej ojetých vozů, lakovnu a klempírnu, tentokrát na pozemku nedaleko dálnice D1, kde vzniká velké prodejní a servisní centrum pod značkou Škoda. Centrum nabízí komplexní prodejní a servisní služby Škoda a Volkswagen včetně prodeje nových automobilů. V roce 2016 začíná své služby zákazníkům poskytovat autosalon ojetých vozů, který na pěti patrech moderní budovy nabízí více než 400 prověřených ojetých vozů programu ŠkodaPlus. Společnost Auto Opat i nadále funguje v Legerově ulici a zároveň na pobočce v Nupakách. Patří k předním dealerům značky Škoda v České republice a má více než sto zaměstnanců

Pevně věříme, že vzájemná spolupráce bude dlouhodobá a oboustranně spokojená. Celé společnosti Auto Opat i jejímu majiteli přejeme mnoho úspěchů do dalšího rozvoje firmy. 

Chcete se i vy přidat mezi naše dodavatele služeb? Jsme otevření spolupráci s firmami i živnostníky, kteří mají chuť dále rozvíjet své služby. Přečtěte si, jak spolupráce s Europ Assistance funguje.